marți, 6 august 2013

Tu esti eu


Indiferent de cate ori iti spui ca totul o sa fie bine, tu stii ca acel bine nu o sa fie atat de bine si ca, oricat de bine ar fi tot nu e bine.
Indiferent de cat de mult vrei sa crezi ca esti ok, inauntrul tau stii ca nu e asa. Nu esti nici macar pe aproape. Nu esti nici macar rau, esti foarte rau.
Tu continui sa te minti. Iti spui ca poti sa te faci bine fara ajutor, ca o sa fii bine, ca ce simti acum o sa treaca.
Vrei sa crezi, vrei cu toata fiinta ta. Dar nu poti. Nu poti fiindca nu vezi cum totul ar putea fi bine. Nu vezi cum ai putea trece peste depresia asta idioata, nu vezi cum ai putea sa il uiti, nu vezi cum cineva te-ar putea gasi draguta, de frumoasa nici nu mai vorbim, nu vezi cum o sa fii buna la ceva... Nu vezi nimic.
Si nu mai sti(i) ce sa faci. Pur si simplu nu mai sti(i?). Asa ca te-ai hotarat sa iei zilele pe rand. Sa nu te gandesti la ziua de maine. Exista doar azi. Si incepi sa te minti ca poti sa faci asta. Dar nu te poti opri, continui sa te gandesti cum sa faci pentru a le rezolva pe toate. De rezolvat, nu poti... Pare imposibil...
Si acum, tot ce iti ramane de facut e sa plangi. Plangi pentru ca nu esti ceea ce vrei, ceea ce trebuia sa fii. Plangi pentru ca nu stii cum sa devi ceea ce trebuia deja sa fii.

2 comentarii:

  1. Ohh..Haide!:o3..Nu poate fi asa rau!Si eu m-am simtit asa cteodata, dar lucrurile sau rezolvat de fiecare data.Poate ca raul a trecut greu, foarte greu..Dar tot a trecut si in cele din urma tot am fost bine, asa cum vei fi si tu!..Obstacole vor exista mereu.Dupa ce ai trecut de unul, te asteapta unul si mai mare.Si tu va trebui sa le treci pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, se poate si mai rau dar tot e foarte rau. Adica eu sunt rau...in rest totul e bine

      Ștergere